24 Eylül 2010 Cuma

Çocuk Şenliği- Küçük çiftlik parkı

İşte bir çocuk etkinliği daha...
Bana gelen metni aynen kopyalıyorum. Küçük Çiftlik Parkı'nda çok  eğlenceli olacaktır, eminim. Burada farklı ve önemli olan,çocuğunuzun artık oynamadığı oyuncakaları getirip ihtiyaç sahibi çocuklara hediye edebilmesi... Bence yardımlaşma ruhunu çocuklara aşılayabilmek için çok güzel bir fırsat..

"Dolmabahçe Küçükçiftlik Park’ta, 25-26 Eylül 2010 tarihlerinde düzenlenecek olan 1.Çocukrehberi.com Fuarı ve Şenliği; sektörden çok çocuklara ve ailelere yönelik olmasıyla, birbirinden renkli aktivitelerle bir şenlik havası taşımasıyla, şehrin tam göbeğinde ve üstelik bir lunaparkın yanı başında gerçekleştirilmesiyle farklılaşıyor.


Uru Group, İleri Saha Organizasyon ve Ocy Design’ın organizasyon ortağı olduğu 1.Çocukrehberi.com Fuarı ve Şenliği’nde, firmaların en yeni ürünlerini tanıtacakları Fuar Alanının yanı sıra Şenlik, Söyleşi, Teknopark, Sağlık Taramaları alanları da yer alacak. Çocuklar Şenlik Alanındaki ritm, kukla, boyama, yapıştırma atölyeleriyle, masal okuma saatleriyle ve illüzyon gösterileriyle eğlenecek; Teknopark Alanında heyecandan heyecana koşacak.
Aileler ise Söyleşi Alanında çocuk sağlığı uzmanlarının verecekleri konferansları dinleyecek, ünlü isimlerin “çocuk” odaklı söyleşilerine katılacaklar. Sağlık Taramaları Alanında da çeşitli sağlık kuruluşları çocuklara diş, göz ve genel tarama hizmeti verecekler.
Ayrıca fuar süresince, kullanılmış oyuncaklar toplanacak ve ihtiyaç sahibi çocuklara iletilecek. Bu kapsamda 1. Çocukrehberi.com Fuarı ve Şenliği’nin çocuklara bir çağrısı var:
Fuara gelirken yanınızda, başka çocuklarla paylaşmak istediğiniz bir oyuncağınızı getirin!
- 0 - 12 yaş ücretsizdir.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- 12 yaş ve üzeri için 13 TL.
%50 indirimli bilet için http://www.cocukrehberi.com
Haberdar ettiğin için teşekkürler Nuran...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder